SvijetZanimljivosti i zabava

Donald Trump bizarnim govorom o sebi upropastio pogreb svojoj obožavateljici

Bivši američki predsjednik Donald Trump održao je prije nekoliko dana poprilično neobičan govor u kojem je uglavnom pričao o sebi i to na komemoraciji jedne od svojih najvećih pristalica Ineithe Lynnette Hardaway, zvane Diamond.

Diamond je preminula ranije ovoga mjeseca u 52. godini života, a njezina sestra, također Trumpova pristalica, Herneitha Rochelle Hardaway Richardson, zvana Silk, organizirala je ovo okupljanje koje se održalo u subotu 21. januara u Fayettevilleu u Kaliforniji. I sve je bilo u redu dok na pozornicu nije došao Trump. Trump je poznat po tome da uglavnom voli pričati samo o sebi, a nije se mogao suzdržati niti na eulogiji.

Možda će Vas zanimati i:

Govorio je o raznim stvarima, od inflacije do budžeta SAD-a, zbijao je šale na račun predsjednika SAD-a, Joea Bidena, a započeo je time kako je on sudjelovao u organizaciji komemoracije.

Žalio se na trajanje komemoracije

“Rekao sam neka se odabere neko veliko mjesto, nebitno koje, samo neka bude veliko… A evo primijetio sam i da se ispred dvorane stvorio veliki red jako lijepih vozila”, govorio je Trump pred okupljenima.

Komentirao je potom i sestre Diamond i Silk, ali opet spominjući i sebe. “Svijet je izgubio jednu blistavu zvijezdu, ali uočio sam da je tu još jedna zvijezda. Diamonda sam poznavao, ali nisam znao tko je Silk, tek sam sada saznao tko je SIlk. Ti si fantastična i bit ćeš vrlo uspješna u životu”, rekao je Trump i onda se ponovo okrenuo temama vezanim za sebe.

Prvo je komentirao kako cijela komemoracija traje duže nego što mu je rečeno da će trajati, a onda je govorio o izborima 2020. godine uz komentare kako je tamo pokraden.

Izvor
index.hr

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button