Lifestyle

DNEVNI HOROSKOP: NIJE POVOLJAN DAN ZA PUTOVANJA!

Bik će imati priliku da odmori od posla, Blizanci su odlično raspoloženi, Vaga treba da poradi na koncetraciji, Strijelac vjeruje u pozitivne poslovne preokrete

OVAN

Možda će Vas zanimati i:

Možete da očekujete da ćete na polju posla biti prilično opterećeni i da ćete imati dosta novih zaduženja. Moguće je da vam usamljenost smeta i da ćete dati sve od sebe kako biste nova poznanstva ostvarili. Pad imuniteta.

BIK

Imaćete priliku da se odmorite od posla. Današnji dan vam donosi priliku za opuštanje bez mnogo obaveza. Pred vama je period za nova poznanstva koja će vas ispuniti pozitivnom energijom. Zdravlje vam je dobro.

Ilustracija

BLIZANCI

Odlično ste raspoloženi i spremni da se maksimalno posvetite poslu. Očekuje vas povoljan period za ostvarenje dobrih rezultata. Želite da sačuvate brak i da se posvetite voljenoj osobi. Pazite na probavu.

RAK

Nije povoljan dan za putovanja kao ni za rješavanje bilo kakve papirologije danas. Spremni ste za to da vam se nova ljubav desi. Možete da očekujete povoljan period za zaljubljivanje. Grlo vam je podložno upalama.

LAV

Pred vama je dan koji vam može donijeti nove poslovne sastanke i pregovore koji će vam biti važni. Ukoliko vam se dopada neka osoba koja se nalazi u vašem bliskom okruženju, imaćete šanse za zanimljiv susret. Zdravlje je odlično.

DJEVICA

Pred vama je dan u kojem ćete uspjeti da riješite probleme na poslu. Zadovoljni ste svojim učinkom na ovom polju. Srećni ste sa vašim partnerom i vaša veza lijepo napreduje. Osjećate se voljeno. Prija vam fizička aktivnost.

VAGA

Potrudite se da poradite na koncentraciji po pitanju posla. Moguće je da ćete biti skloni nekim manjim greškama. Moguće je da ćete upoznati osobu koja će vam pokazati da ima iskrene namjere. Moguća je glavobolja.

ŠKORPIJA

Imate utisak da ćete na polju posla teško riješiti komplikacije koje su vam se stvorile usljed tuđe nepažnje. Dopada vam se osoba koja pokazuje da je spremna da bude otvorenija u emotivnom smislu ka vama. Pazite na svoja stopala.

STRIJELAC

Opušteni ste i vjerujete u pozitivne poslovne preokrete. Možete da očekujete da će sudbina biti na vašoj strani. Pred vama je povoljan dan u kojem ćete ostvariti neko novo ljubavno poznanstvo. Bez problema sa zdravljem.

JARAC

Sada kada imate priliku da promijenite posao, osjećate dozu nostalgije prema starom radnom mjestu. Pred vama je povoljan dan za početak veze sa osobom sa kojom već neko vrijeme flertujete. Zdravlje je sve bolje.

VODOLIJA

Saradnja sa inostranstvom vam donosi više benefita nego što ste očekivali. Nastupa povoljan period za vaš posao. Spremni ste da otvorite svoje srce ka novim ljubavnim mogućnostima. Puni ste pozitivne energije.

RIBE

Imate puno motivacije i posvećeni ste poslu. Očekuje vas period u kojem ćete biti zadovoljni svojim rezultatima. Moguće je da imate neke kočnice na polju ljubavi i da ne možete da budete sasvim iskreni. Problemi vezani za žuč.

Izvor: Hayat.ba

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button