Muzika

Danas izašao novi album Marije Šerifović “Dolazi ljubav”Danas, tačno u podne izašao je novi album Marije Šerifović pod nazivom „Dolazi ljubav“, koji donosi osam novih pesama: i to sedam pop balada i jedno iznenađenje u vidu pravog narodnog melosa. Novi album izlazi nakon punih 10 godina, a ujedno i u godini u kojoj Marija obilježava 20 godina na muzičkoj sceni.

Jedina srpska pobjednica na pjesmi Evrovizije, najomiljenija pop pjevačica u regionu, na novom albumu donosi i ljubavnu baladu „Pola Sunca“ koju je uradila u duetu sa mladim, ali sve popularnijim  hrvatskim pjevačem Matijom Cvekom. Dodatno, pjesmom „Moj grad“ kojom zatvara novi album, Marija Šerifović je vjernim fanovima  ispunila želju otpjevavši baladu u narodnjačkom stilu.

Možda će Vas zanimati i:

U autorskoj ekipi koja potpisuje album su Marijini dugogodišnji saradnici poput Baneta Opačića, Saše Nikolića, Darka Dimitrova, Dušana Alagić, ali i neka nova imena kao što je Slobodan Veljković Cobi, Bojana Vunturišević, Haris Rahmanović, Mirko Čajić…

Ceo album je od danas dostupan na svim muzičkim platformama   – Spotify, Deezer, Apple music, Tidal.Možda će Vas zanimati i:

Back to top button