Gdje izaćiTuzlaTuzlanski kantonZanimljivosti i zabava

Club Palma Tuzla spreman za 38. sezonu čiste zabave i pulsirajućih ritmova


Pripremite se za nevjerojatnu atmosferu jer Club Palma sa zadovoljstvom najavljuje početak 38. sezone, obećavajući eksploziju zabave i muzike koja će vas ostaviti željnim za više!

Smješten u srcu Tuzle, Club Palma se priprema pružiti vam neusporedivo iskustvo zabave u nadolazećim mjesecima. Od pulsirajućih ritmova do neprestane zabave, sve smo pokrili za vas!

Označite Datum: Veliko otvaranje planirano je za subotu, 16. septembra, i obećava da će to biti noć koju nećete htjeti propustiti. Scenu će zapaliti nevjerojatni talenti tuzlanskih izvođača, čija izvanredna postignuća poslednjih godina osvajaju srca publike ne samo u regionu, već i širom granica.

Ove sezone, Club Palma donosi hrabar i inovativan pristup. Proširuju muzičke horizonte kako bi osigurali da će i  vjerni posjetitelji kao i novi gosti imati priliku uživati u raznolikom spektru muzičkih žanrova. A ko bi vas bolje vodio kroz ovu glazbenu avanturu nego Tuzlanski izvođači i vješti DJ-evi – Daki, Elick i Eksept?

  • DJ Eksept – Deep House; House
  •  DJ Elick – Rap; Hip Hop; Trap; RnB
  •  DJ Daki – Techno; Tech House

Šta vas očekuje na 38. otvaranju sezone u Cluba Palma ? Spoj ritmova, melodija i harmonija koji će vas držati u plesu cijelu noć. 

Organizatori poručuju: “U duhu tuzlanske mladosti i stvaranja novih uspomena u našem dobrom, starom i nezamjenjivom klubu Palma, pozivamo sve obožavatelje dobre muzike i zabave da zajedno uljepšamo ovu septembarsku noć, te obilježimo početak ove 38. sezone.”

Plešimo do jutra zajedno!

 Možda će Vas zanimati i:

Back to top button