Lifestyle

Četiri razloga zbog kojih će vam se bivši pokušati vratiti

Veza je bila divna, bili ste ispunjeni i sretni, a onda je on odjednom odlučio otići. Nekoliko mjeseci kasnije, pa čak i godina, nešto se dogodi, gotovo neizbježno.

Zato što su muškarci robovi navika ili zato što ne mogu ženu samo pustiti da nastavi dalje bez njih, velike su šanse da će se pojaviti i opet poželjeti ući u vaš život.
Svaki će vam kriminalist reći da se onaj ko je kriv vraća na mjesto zločina. Kada znaju da su učinili nešto krivo, u njihovoj je prirodi da se opet vrate, i to iz nekoliko razloga.

Ponekad žele pokazati da su se promijenili, da su postali bolje osobe

U ovom slučaju nije riječ o tome da se želi pomiriti, nego se iz čisto sebičnih razloga želi vratiti u vaš život. Krivnja zbog onoga što je učinilo toliko ga grize da vam želi dati do znanja da više nije ista osoba ili da zapravo nikad ni nije bio loš. Ustvari vam želi pokazati da je on sjajan, a da ste vi ta koja je iz njega izvukla najgore ili je kriva kombinacija vas dvoje. U svakom slučaju, ako je to razlog zbog kojega se pokušava vratiti u vaš život, bolje da ga niti nema.

Ponekad žele vidjeti jeste li se promijenili

Ako je to razlog njegovog ponovnog ulaska u vaš život, vjerojatno želi dokazati sebi, ali i vama, da on nije kriv za vaš razlaz. Želi se uvjeriti da ste još uvijek isti, da se niste toliko promijenili i da još uvijek postoje stvari koje ga izluđuju. Opet, ako je to razlog zbog kojega se želi vratiti, sebičan je i bolje da opet otiđe.

Ponekad samo žele manipulirati

Ponekad samo žele kontrolu. Puno muškaraca u životu prolazi kroz fazu kada im je jedini vrijedni talent sposobnost da ženi s kojom je u vezi nametne nezdravu kontrolu nad životom. Zbog takve kontrole nije u stanju imati zdravu dugotrajnu vezu. Ako vas može kontrolirati, ne poštuje vas. Možda se pretvara da je drugačije, ali u stvarnosti to nije slučaj. Zato žene nikada ne trebaju dopustiti muškarcu da potpuno preuzme kontrolu nad njihovim životom i biti svjesne da, ako se muškarac koji vas je nekada kontrolirao ponovno pojavi, vjerojatno samo želi provjeriti ima li nad vama još uvijek tu moć.

Budite iskrene prema sebi. Nemojte se dalje omalovažavati, nemojte im pokušavati dokazati da ste slobodne, samo pobjegnite na drugu stranu jer će se scenarij vjerojatno samo ponoviti.

Ponekad shvate što su izgubili i spremni su napraviti sve što treba kako bi vas vratili

Od svih razloga zbog kojih se muškarci žele vratiti, ovaj je vjerojatno najrjeđi. Žena ponekad može ostaviti trag na srcu muškarca bez da je on toga svjestan. Kada je ostavi, misli da će samo ona biti na gubitku, ali onda shvati da nije tako. Prazninu će pokušati popuniti drugom ženom, ali neće uspjeti. Sve što može učiniti je pokušati se pomoriti i nadati se da njegovo mjesto još nije popunjeno.

Neki kažu da je u ljubavi i ratu sve dopušteno, ali to ne znači da je to i dobro. Muškarci moraju preuzeti odgovornost za ono što su učinili i poštovati činjenicu da žene mogu odlučivati same za sebe. Moraju preuzeti odgovornost i za način na koji se žele vratiti. Vraćaju li se jer misle da im mogu ‘pomoći’ ili iz sebičnih razloga, ili stvarno misle da postoji šansa da potraju kao par.

Izvor: Net.hr

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button