Sport

Bosnian Fighting Championship 1: Spektakl hrabrosti, snage i nacionalnog ponosa
Uzbudljivi udarci, neustrašiva srca i nacionalni ponos sjajno će se spojiti na Bosnian Fighting Championship-u, spektakularnom MMA događaju koji će se održati u subotu, 01.06., u SKPC MEJDAN, Tuzla, sa početkom od 19 sati.

Očekujte nezaboravnu borilačku akciju kao nikad prije, jer se najhrabriji i najbolji amaterski borci iz Bosne i Hercegovine i regiona okupljaju kako bi se nadmetali za najsjajnija odličja.

Uvodne borbe glavnog programa večeri će biti finalisti u seniorskoj konkurenciji koji će svoja mjesta obezbijediti borbama u toku dana.

Glavni program večeri bit će predvođen evropskim prvakom, Kadrom Nargalićem, zajedno s ostalim izuzetnim parovima. Očekujte večer ispunjenu akcijom, uzbuđenjem i nevjerovatnim trenucima u ringu.

Spremite se za nezaboravnu noć borbe i strasti, jer će svaki par ponuditi svoje najbolje kako bi osvojili pobjedu i srca publike.

Ne propustite priliku biti dio ovog historijskog trenutka. Ulaznice su dostupne na dvije lokacije u gradu:

– CD Shop Mido (Korzo)
– Caffe Bar White (Korzo)

Budite tamo i podržite svoje favorite dok se susreću na Bosnian Fighting Championship-u 1, događaju koji će zasigurno ostati urezan u sjećanjima svih ljubitelja borilačkih vještina.Možda će Vas zanimati i:

Back to top button