Lifestyle

Bejbi Lazanja u jednom danu rasprodao 3 koncerta u Hrvatskoj

Popularnost hrvatskog pjevača Baby Lasagne je naglo porasla nakon takmičenja na Evroviziji u Malemu gdje je osvojio 2. mjesto.

Iako nije odnio pobjedu, a mnogi su to očekivali, popularnost mladog pjevača je sve veća. To dokazuju i koncerti koji su se rasprodali za nekoliko minuta.

Naime, danas, u podne u prodaju su puštene ulaznice za prvi samostalni koncert Bejbi Lazanje koji je zakazan za 12. septembar na Šalati, a oni koji su već u 12.05 pokušali da dođu do svojih karata to više nisu mogli. Sve ulaznice već su bile rasprodate. Ubrzo nakon što su ulaznice nestale, oglasio se i Marko Purišić na Instagramu.

– Prvi show je rasprodat za četiri minute. Nije mi jasno – otkrio je Marko u nevjerici te dodao da će održati još jedan koncert i to u petak 13. septembra, piše Blic.

Ulaznice za drugi koncert u prodaju su puštene u 16 sati, a rasprodate su vrlo brzo. Zbog toga je dodan još jedan datum, samo dan kasnije, 14. septembra, a sada je objavljeno je i da je i posljednji – treći koncert rasprodat.

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button