Sport

Azmir Husić dobio protukandidata, biznismen iz Gradačca želi na čelo Slobode
Skupština Nogometnog kluba Sloboda u nedjelju će birati predsjednika kluba s Tušnja, a biznismen iz Gradačca Nurdin Peštalić novo je ime koje se spominje u ovoj utrci.

Kao što je poznato, nakon potpunog fijaska koji je Nogometni klub Sloboda doživio ispadanjem iz Premijer lige BiH, uslijedilo je raspuštanje cjelokupne uprave.

Možda će Vas zanimati i:

Kao prvi kandidat za predsjednika kluba s Tušnja naveden je Azmir Husić, nekadašnji čelnk Slobode i osnivač kluba Tuzla City. Husić je također i aktuelni član Izvršnog odbora Nogometnog saveza BiH.

Međutim, nekoliko dana pred održavanje sjednice Skupštine kluba dospjela je i još jedna kandidatura. Kako je potvrđeno za Klix.ba, riječ je o Nurdinu Peštaliću, biznismenu iz Gradačca i ranije aktivnom članu Izvršnog odbora Nogometnog saveza BiH.

Sjednica Skupštine Nogometnog kluba Sloboda će biti održana u nedjelju, a nezvanično izglednije prilike za izbor ima Husić. S druge strane, na negovoj strani su i članovi navijačke grupe Fukare, koji zbog aktuelnog stanja u klubu najavlju i proteste.Izvor
klix.ba

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button