SvijetZanimljivosti i zabava

Andrew Tate priveden u Rumunjskoj, osumnjičen za trgovanje ljudima i silovanje (VIDEO)
Rumunske vlasti priopćile su da je jučer u Bukureštu uhićen kontroverzni influencer i bivši profesionalni kickboksač Andrew Tate, javlja Reuters.

Osumnjičen je za trgovinu ljudima, silovanje i formiranje organizirane kriminalne skupine. Tate će sa svojim bratom Tristanom i još dvojicom osumnjičenih Rumunja biti pritvoren 24 sata, rekli su tužitelji iz jedinice za borbu protiv organiziranog kriminala u izjavi nakon pretresa njihovog doma u Bukureštu.

Možda će Vas zanimati i:

Čini se kako ga je razotkrila kutija pizze. Naime, Tate je prije nekoliko dana napao Gretu Thunberg preko Twittera, a nakon što mu se Greta narugala, objavio je video u kojem ju je dodatno vrijeđao i pritom napravio kardinalnu pogrešku.

Tate, kojeg policija traži zbog optužbi da je sudjelovao u udruživanju u zločinačku skupinu radi trgovine ljudima i seksualnog iskorištavanja žena, u jednom trenutku na snimci govori da mu se donese pizza, a ispalo je da je riječ o pizzeriji Jerry's iz Bukurešta.

Braća Tate su pod istragom od travnja. “Čini se da su četiri osumnjičenika stvorila organiziranu kriminalnu skupinu sa svrhom vrbovanja i iskorištavanja žena, prisiljavajući ih da stvaraju pornografski sadržaj namijenjen za gledanje na specijaliziranim web stranicama uz naknadu. Oni bi pritom dobili značajne svote novca”, navodi se.

Rumunska televizija objavila je snimku uhićenja.

Na imanju pronađeno šest žena

Tužitelji su rekli da su pronašli šest žena koje su osumnjičenici seksualno iskorištavali. Podsjetimo, Tate je putem društvenih mreža ostvario slavu velikim dijelom zbog govora mržnje i brojnih mizoginih izjava. Između ostalog, govorio je kako su žene djelomično odgovorne za silovanje te da pripadaju muškarcima (zbog čega mu je zabranjen pristup Twitteru, na koji ga je Elon Musk u međuvremenu vratio).

“Seksualno uznemiravanje je odvratno i neoprostivo. Međutim, kada vas muškarac gleda ili vam zviždi ili pita za ime, to nije uznemiravanje. Žene već jako dugo daju seks u zamjenu za priliku. Rade to i nisu zlostavljane. Ako se dovedeš u situaciju da budeš silovana, moraš snositi određenu odgovornost”, objavio je na Twitteru, no sada su ti tvitovi obrisani.

Video u kojem tuče ženu remenom

Prilično je uživao u uspješnoj kickboxing karijeri i osvajao je naslove prvaka. Prvi put je postao poznat izvan sporta kada se pojavio u Big Brotheru 2016. godine u Velikoj Britaniji. No tada se na internetu pojavio video u kojemu Tate tuče ženu remenom pa je Andrew izbačen iz realityja. Tate je tvrdio da je to udaranje bilo dio uloge na koju je žena u videu pristala.

Andrew Tate and Tristan Tate detained
Foto: Octav Ganea via REUTERS

“Izrezali su zvuk iz videa jer se ona na njemu smije. Odrezali su i kraj videa, gdje ona uzima remen i uzvraća mi udarac dok se oboje smijemo. Kakvo sranje. To je bilo 2012. godine i zabavljali smo se”, rekao je svojedobno Tate. Na sebe je navukao kritike i zbog komentara na račun seksualnog zlostavljanja.

 Izvor
index.hr

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button