Promo

Alma Ras poziva NVO, udruženja i javne ustanove: Prijavite svoj projekat na temu “Priroda koju volim”


Alma Ras aktivno vodi transformaciju ka održivoj ekonomiji i društvu, pomoći, zaštiti i regeneraciji prirode te doprinosi snažnim zajednicama i ojačava povjerenje javnosti.

U sklopu te transformacije već četvrtu godinu zaredomdaje finansijsku podrškuudruženjima, nevladinim organizacijama, javnim ustanovama u implementaciji projekata važnih za cijelu zajednicu. Do sada su uredili brojna izletišta, parkove škola, bolnica, a vrijednost tih projekata iznosi više od 50.000 KM. I ove godine Alma Ras poziva zainteresovane strane da prijave svoje projekte, a biće odabrano dva ili tri projekta ukupne vrijednosti 22.500 KM.

Prijavom na poziv i popunjavanjem aplikacije, sva udruženja, NVO ili javne ustanove imaju mogućnost predložiti svoje projekte koje će Alma Ras finansijski podržati. Ukoliko kompanija Alma Ras ocijeni da je za jedan projekat potrebno više sredstava, tada će umjesto raspoređivanja troškova na tri granta raspodijeliti na dva ili na jedan. Prednost će imati oni čije ideje su samoodržive i sa dugoročnijim pozitivnim efektima na širu zajednicu.

Možda će Vas zanimati i:

Rok za prijavu je do 28. marta 2024. godine.

Obrazac za prijavu možete pronaći ovdje, a za sve dodatne informacije možete se obratiti na email adresu: prirodakojuvolim@alma-ras.com .

Zahvaljujući ovoj ideji, prethodne tri godine uspješno je implementirano osam projekata, a detaljniji opis dosadašnjih projekata možete pronaći na ovom linku.Možda će Vas zanimati i:

Back to top button