Valter Tuzlanski

Aleksandra Prijović u Osijeku publiku oduševila natpisom na majici

Nastupi Aleksandre Prijović u Osijeku još nisu gotovi. Pjevačica je četvrtu večer napunila Gradski vrt u Osijeku.

Pjesmama Za nas kasno je, Testament i Totalna anestezija zagrijala je osječku publiku. Potom je krenula i s ostalim hitovima.

Na četvrtom koncertu u Osijeku pažnju su privukli obožavatelji koji su u rukama držali transparent na kojem je pisalo: “Prijo, pratit ću te od istoka do zapada. Samo reci gdje i kada. Beograd, Osijek, Zagreb čak tri dana, zbog tebe ako treba i svaki milimetar Balkana. Kažu, zar ti nije žao para, a za Priju zadnji cent bih dala.”

Možda će Vas zanimati i:

Osim transparenta, pjevačici je publika pripremila još jedno iznenađenje. Dječak u publici je za nju imao cvijeće, a Aleksandra mu je zahvalila poljupcem, piše Index.hr.

Pjevačica je iznenadila večeras obožavatelje u Osijeku i posebnom modnom kombinacijom. Nosila je majicu na kojoj je pisalo: “Ako te sutra druge odvedu, sve je u redu. Takve ti najbolje pristaju, beda na bedu.” Stihovi su to njezine poznate pjesme Devet života.

Potom je uslijedilo još jedno iznenađenje. Aleksandra je na pozornicu izvela Anu Bekutu s kojom je otpjevala pjesmu Kralj ponoći. Zatim je Bekuta otpjevala Blago meni i Zlatiborske zore.

Podsjećamo, Aleksandra je na prethodna tri koncerta u Osijeku na pozornicu izvela Voyagea, Radu Manojlović i svoju majku Borku Mihajlović. Publika je bila oduševljena.

U nedjelju će Aleksandra održati posljednji koncert u Osijeku u sklopu turneje Od istoka do zapada.

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button