TuzlaTuzlanski kantonZanimljivosti i zabava

Airsoft Club Sigma: Novo Mjesto Zabave za Ljubitelje Taktičkih Igara u Tuzli
U Tuzli se ove sedmice otvara Airsoft club “Sigma”, mjesto za sve ljubitelje i entuzijaste airsofta i CQB ( close-quarters battle) terena.

Spremni za avanturu?

Dobrodošli u Airsoft Cluba Sigma – gdje se adrenalin i taktika stapaju u nevjerojatno iskustvo! Ovdje vas čeka mnoštvo uzbuđenja i izazova, bilo da ste već iskusni igrači ili tek ulazite u svijet airsofta.

Možda se pitate šta je airsoft i CQB teren?

Airsoft je simulacija vojnih scenarija uz pomoć replika oružja koja ispaljuju male plastične kuglice, dok je CQB (Close Quarters Battle) fokusiran na borbu u bliskom prostoru, što dodatno pojačava uzbuđenje i izazov.

Airsoft Club Sigma donosi nove dimenzije igre, uz dnevne i noćne izazove, raznovrsne zadatke i modove poput battle for flag, team deathmatch, domination, team elimination, search and destroy i još mnogo toga. Iz kluba poručuju da su preostale još samo sitne dopune i ukrašavanje terena, koji će neprestano nadograđivati kako bi svaka posjeta bila jedinstveno iskustvo.

S kapacitetom do 20 igrača, teren je dizajniran da pruži uzbuđenje taktičkih borbi i nezaboravne trenutke. Prva službena igra održat će se u četvrtak, 17.8.2023., s početkom u 18 sati.

U ponudi se nalazi kompletna oprema za deset igrača, tako da sve što je potrebno jeste da se samo  prijavite putem inboxa facebook grupe ili putem poruke na broj (VIBER) 062 544 442 (PRIJAVE SU OBAVEZNE ZBOG BROJA IGRAČA).

Po akcijskoj cijeni od 20 KM imati ćete priliku iskusiti adrenalin taktičkih igara uz sveobuhvatnu opremu uključujući replike, uniforme, prsluke, kacige, zaštitu za lice, okvire, kuglice i neograničeno vrijeme igranja!Možda će Vas zanimati i:

Back to top button