Valter Tuzlanski

Članovi vokalnog ansambla “Bosanka” nastupili su na festivalu u Hrvatskoj

Spread the love
Članice vokalnog ansambla “Bosanka” raspjevane i vesele vratile su se iz Hrvatske, točnije iz Ravne Gore (Gorski Kotar) gdje su zajedno sa VA “VitaNeo” i MPZ “Gimpl” nastupile na 19. PanFestu, festivalu koji slavi različite glazbene žanrove.
Večer je bila ispunjena predivnom glazbom i izuzetno kvalitetnim izvedbama svih sudionika.

Profesionalna izvedba i raznolik repertoar

Glazbeni voditelj VA “Bosanke” prof. J. Glinac, izrazio je zadovoljstvo nastupom ansambla, istaknuvši raznovrsnost programa. Izvedene su popularne melodije, izvorne pjesme, kao i nekoliko omiljenih sevdalinki koje su dodatno obogatile koncertnu atmosferu.

Podrška iz domovine

Veliku podršku ansamblu pružila je i gospođa Božana Vilušić Tomić, predsjednica Gospodarske komore Lukavac, koja je, kako ističu članovi ansambla, „glavni krivac“ za ovaj zajednički koncert. Njeno prisustvo na festivalu bilo je od velikog značaja za “Bosanke”.

Svojom nazočnošću ovu manifestaciju podržao je i ravnogorski gradonačelnik koji je istaknuo želju da se suradnja ansambala nastavi i u budućnosti. Članovi VA “Bosanka” su sa oduševljenjem prihvatili ideju, uz nadu da će sljedeći koncert održati u svom rodnom gradu.

Sa željom da se uz glazbu nastave stvarati nova prijateljstva, “Bosanke” s entuzijazmom nastavljaju svoj glazbeni put.



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button