Sport

Inzaghi: Imali smo loš pristup i pogrešan stav







Poslije sinoćnje utakmice petog kola italijanske Serije A i poraza od Milana, oglasio se trener Intera koji je sinoć upisao poraz od Milana rezultatom 1:2 u utakmici petog kola italijanske Serije A, te je završio na šestoj poziciji ligaške tabele, dok su Rossoneri zauzeli sedmo mjesto.

Pulišić je u devetoj minuti doveo svoju ekipu u vodstvo, ali Rossoneri ipak nisu dugo vodili, jer je Dimarco u 28. minuti donio poravnanje Nerazzurrima.

Možda će Vas zanimati i:

Taj rezultat je bio sve do 89. minute, kada je pobjedu Milanu donio Matteo Gabbia nakon asistencije Tijjanija Reijndersa, a poslije utakmice se oglasio trener Intera, Simone Inzaghi.

– Imali smo loš pristup i pogrešan stav. Nismo mnogo izgledali kao tim, što je za nas rijetkost. Naravno, i Milan je veoma dobar tim. Bili su bolji i zaslužili su pobjedu, rekao je Inzaghi, pa dodao:

– Nismo bili agresivni, pravili smo loše odluke, kako u posjedu, tako i bez lopte. Dva gola koja smo primili to jasno pokazuju. Kada primite gol poslije slobodnog udarca, a znate da je Gabbia jak u vazduhu, to su detalji koji prave razliku.

Inače, Inter će u narednom kolu u gostima odmjeriti snage protiv Udinesea, dok će Milan na svom terenu dočekati Lecce.



Izvor
Sport1.oslobođenje.ba

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button