Promo

HONOR predstavlja najnovije inovacije na IFA 2024: Globalna premijera i panel diskusija o budućnosti AI Tehnologije










Kompanija HONOR najavljuje dva ključna događaja na ovogodišnjem IFA sajmu u Berlinu, gdje će predstaviti najnovije proizvode i tehnologije. Prvi događaj, globalna premijera, održat će se 5. septembra 2024. godine, sa početkom u 14:00 sati, na kojem će biti predstavljeni sklopivi uređaj HONOR Magic V3, HONOR MagicPad 2 i HONOR Magicbook Art 14.

Sljedećeg dana, 6. septembra, HONOR će održati zvaničnu uvodnu riječ i organizovati panel diskusiju sa vodećim kompanijama iz industrije, fokusirajući se na budućnost vještačke inteligencije na uređajima i AIPC tehnologiju.

Ovi događaji pružaju priliku za bliže upoznavanje sa najnovijim dostignućima kompanije HONOR i istraživanje inovacija koje će oblikovati budućnost tehnologije. Za više informacija posjetite: https://www.honor.com/rs/events/honor-ifa/?utm_source=facebook&utm_medium=osm&utm_campaign=ifa2024

O HONOR-u

HONOR je vodeći svjetski proizvođač pametnih uređaja. Kroz svoje usluge i proizvode, nastoji da stvori inteligentniji svijet za sve i da se zahvaljujući svojim inovacijama pozicionira kao globalni tehnološki brend. Sa primarnim fokusom na istraživanje i razvoj, posvećen je razvoju tehnologije koja omogućava ljudima širom svijeta da još više napreduju, pružajući im slobodu da postignu i učine više. Njegov portfolio se sastoji od visokokvalitetnih pametnih telefona, tableta, prenosnih računara i nosivih uređaja koji odgovaraju svakom budžetu. Takođe, ovi uređaji su inovativni, premijum, pouzdani i korisnicima olakšavaju svakodnevicu.

Za više informacija, posjetite HONOR na internetu na http://www.hihonor.com, a HONOR možete pratiti i na:

https://twitter.com/Honorglobal

https://www.instagram.com/honorglobal/

http://www.youtube.com/c/HonorOfficial



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button