Zanimljivosti i zabava

Tuzla se ujedinila: Podrška lokalnoj pobjedi i solidarnosti










U Tuzli se desila dirljiva priča o podršci i zajedništvu koje čine naš grad posebnim. Nedavno je jedna gospođa anonimno objavila u tuzlanskim grupama da pravi kolače kako bi zarađivala za sebe i svoje dijete. Odmah nakon toga, veliki broj sugrađana izrazio je želju da naruči njene kolače, pokazavši tako nevjerojatnu solidarnost.

Ova priča o velikodušnosti nije ostala neprimijećena. Stupio sam u kontakt s gospođom i sa zadovoljstvom mogu objaviti da će njeni kolači sada biti dostupni u Klubu “Zmajevo Srce” – Down syndrome caffe. Na taj način, ona će imati priliku za bolji posao i veću zaradu, a mi ćemo podržati ovu divnu inicijativu, navodi admin grupe “Grad Tuzla”.

Možda će Vas zanimati i:

Naša Tuzla je ponosna na ljude poput nje, jer najveće bogatstvo našeg grada nisu samo ulice i zgrade, već upravo naši sugrađani. Ova priča je dokaz da zajedništvo i podrška mogu učiniti nevjerojatne stvari.

Hvala svima koji su se uključili i pokazali da Tuzla ima veliko srce. Posjetite Klub “Zmajevo Srce” i podržite ovu sjajnu inicijativu! 🍰❤️



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button