Svijet

Amerikanka je preživjela 40 dana u indijskoj džungli vezana za drvo, tamo je ostavio bivši suprug







Šokantan slučaj obračuna bivših supružnika dogodio se u Indiji. Amerikanac je lancima vezao bivšu suprugu za drvo u tamošnjoj džungli, osuđujući je na polaganu smrt. Nakon 40 dana njezine pozive srećom je čuo pastir koji je pozvao pomoć.

Ljekari i policija pronašli su 50-godišnju ženu potpuno iscrpljenu i dehidriranu u blizini sela Sonurli u središnjem dijelu zemlje prošle subote. Morala je preživjeti bez hrane cijelo vrijeme zatočeništva, a vodu je dobivala samo zahvaljujući kišama.

Možda će Vas zanimati i:

Prema Lokmat Timesu, jedva je mogla govoriti. Kasnije je uspjela ispričati ljekarima da ju je bivši suprug odvukao na mjesto događaja nakon svađe, kada joj je ubrizgao injekciju i vezao joj nogu za drvo.

Spasioci su rezali lanac brusilicom. Ženina desna noga, za koju je bila pričvršćena, bila je jako natečena.

U vrlo lošem stanju završila je u bolnici gdje su joj ljekari pružili svu potrebnu njegu. Prema posljednjim informacijama, pacijentica više nije u životnoj opasnosti i bolje je, ali da pati od psihičkih problema.

Žena je rođena u SAD-u i ima američko državljanstvo. No posljednjih deset godina živjela je u Indiji i bila udana za muškarca iz južnoindijske države Tamil Nadu. U međuvremenu, policija je protiv njega otvorila krivični postupak zbog pokušaja ubistva i ograničavanja osobne slobode.

Izvor
Klix.ba

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button