Sport

Hajduk otkrio tajnu iz svlačionice: Šta rade igrači kad prekrše neko pravilo?













Nogometaši Hajduka započeli su pripreme za drugi dio sezone, a na prvom okupljanju igračima su se obratili predsjednik Uprave Hajduka, Lukša Jakobušić, i trener Mislav Karoglan.

No, jedan zanimljiv detalj iz svlačionice otkriven je putem videa koji je predstavio Hajduk Digital.

Nažalost ili na sreću, uz ploču u svlačionici stajalo je “kolo (ne)sreće”, a na njemu su bili napisani zadaci koji čekaju igrače ako prekrše neko pravilo. Svi zadaci napisani su na engleskom jeziku, a među kaznama su se istaknule neke zanimljive opcije.

Igrači koji se nađu pred ovim “kolom (ne)sreće” mogli bi biti suočeni s trodnevnim čišćenjem kopački, izvođenjem tri pjesme, čišćenjem stolova nakon obroka, plaćanjem kina za cijelu momčad, naručivanjem hrane iz dostave za cijelu ekipu ili kupovinom više od 100 boca šampona.

Na prvom okupljanju Hajduka prisustvovalo je ukupno 30 igrača, uključujući poznata lica poput Lovre Kalinića, Filipa Krovinovića, Vadisa Odjidje Ofoea i mnoge druge. S obzirom na ovu inovativnu praksu u svlačionici, s nestrpljenjem se očekuje kako će se igrači nositi s izazovima “kola (ne)sreće” tijekom priprema za drugi dio sezone.



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button