Muzika

Taylor Swift progovorila o svađi s Kim Kardashian i Kanyeom Westom: Smeće samo želi pažnju




Slavna pjevačica Taylor Swift proglašena je osobom godine od strane časopisa Time, a u intervjuu se osvrnula na kontroverzni sukob s Kim Kardashian.

Svađa je započela 2016. kad je Kanye West napisao pjesmu s vulgarizmima o Taylor, tvrdeći da mu je dala dopuštenje, što je ona porekla. Kim je intervenirala i objavila “ilegalno snimljeni telefonski razgovor” između para, što je Taylor nazvala pokušajem sramoćenja.

Taylor je opisala da ju je to javno poniženje učinilo kao da joj je karijera uništena, te da se preselila i povukla iz javnosti. Istaknula je da je tijekom tog perioda izgubila povjerenje u ljude i osjetila duboku emocionalnu krizu. Iako nije precizirala gdje se preselila, Taylor je u to vrijeme počela hodati s Joeom Alwynom i šuškalo se da je iznajmila kuću u Londonu kako bi s njim provodila više vremena.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

 

Osvrnula se i na sukob s Kim Kardashian, nazivajući ga “ilegalnim snimkom” i izražavajući osjećaj da će je taj trenutak pratiti do kraja života. Ipak, naglasila je da se trudila ne dopustiti neprijateljima da utječu na njezin uspjeh i da se s vremenom fokusirala na svoju karijeru. Taylor je dodala da nema smisla aktivno pokušavati pobijediti neprijatelje, jer “smeće uvijek pokušava privući pažnju”.

 



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button