BiHPromo

Milo Selo – „Pozdrav iz prirode!”







Vjerovatno ste čuli staru izreku Ljudi posluju s ljudima koje vole, poznaju i kojima vjeruju.”

Ovo se ne odnosi samo na kupce ili poslovne saradnike, već je relevantno i za zadovoljstvo i zadržavanje klijenata i zaposlenih.

Ideja da našim ljudima od povjerenja kažemo „hvala“ i poklonimo jedinstven poklon paket, napravljen s ljubavlju, bogat domaćim zdravim proizvodima – prerasla je u ideju da i Vama pružimo priliku da učinite isto.

Stvaranje i održavanje autentičnih veza s ljudima koji čine da Vaš posao napreduje sada je važnije nego ikada prije. Ima li boljeg načina da im date do znanja da su cijenjeni nego da im poklonite gurmanske a zdrave poklon pakete? U jednom ukusnom paketu možete istaknuti njihov trud i pokazati ne samo da primjećujete, nego što je još važnije, da vam je iskreno stalo do njih i njihovog zdravlja.

Pažljivo smo birali sadržaj paketa kao i ambalažu, kako bismo bili sigurni da su Vaše geste zahvalnosti nezaboravne i da ostavljaju trajni utisak. Stoga, naši korporativni poklon paketi su personalizovani po Vašoj želji te postoji mogućnost prilagodbe sadržaja.

Za narudžbe u većim količinama unaprijed su odobreni rabati.

Recite “hvala” svojim cijenjenim klijentima, poslovnim partnerima ili kolegama sa poklon paketima iz srca prirode. Neka kombinacija zdravih, domaćih proizvoda sa farme Milo Selo bude Vaša čestitka.

Važna napomena: Uzimajući u obzir tržišnu situaciju i nabavku ambalaže, rok isporuke poklon paketa je 15 dana. Molimo da Vaše narudžbe dostavite na vrijeme kako bi mogli ispoštovati Vaše zahtjeve i ispuniti očekivanja.

Za više informacija možete posjetiti facebook stranicu “Milo Selo”, ili za direktnu narudžbu možete kliknuti OVDJE!

 

 



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button