SvijetZanimljivosti i zabava

“Ne vjerujem da je to on”: Frizer ošišao beskućnika i potpuno ga transformirao










Frizer iz SAD-a, Joshua Santiago, napravio je veoma plemenitu stvar. Priuštio je jednom beskućniku zapuštena izgleda potpuni makeover.

Na TikToku je frizer objavio video u kojem čovjeku pruža potpunu transformaciju izgleda. Joshua je beskućnika upoznao na ulici i ponudio mu je besplatno šišanje, a transformacija je zaista nevjerojatna.

@empoweringcuts

Positive energy knows no boundaries. If everyone were to spread positive energy on the internet, the world would be a much better place. 💜 #homelesslivesmatter #fyp #gooddeeds #freehaircuts #love

♬ Sad Emotional Piano – DS Productions

“Svatko zaslužuje osjećati se dobro i zadovoljno sobom”, poručio je frizer preko svog TikToka. Joshua je pojasnio kako svojim mušterijama uvijek daje na izbor kako žele da ih uredi, a ovaj beskućnik tražio je da mu naglasi tetovaže koje ima na glavi i obrvama.

@empoweringcuts

Sometimes the nicest people you meet are covered in tattoos and sometimes the most judgmental people you meet go to church on Sundays. #fyp #homeless #mentalhealth #haircut #love

♬ Sad Emotional Piano – DS Productions

“Ne mogu vjerovati da je to on”

Joshuino plemenito djelo naišlo je na veliko odobravanje korisnika TikToka i dobio je čitav niz pohvala, a mnogi su ostali iznenađeni transformacijom.

“Čovječe, kako je sada zgodan”, “Ne mogu vjerovati, on izgleda kao da ima 20 godina manje”, “Kakvu razliku na čovjeku rade frizura i brada”, “Na početku mu oči izgledaju tako tužno, a na kraju svega izgleda puno bolje”, “Vratio si ga u život, čovječe”, “Sjajna transformacija, bog te blagoslovio”, samo su neki od komentara u videu na TikToku koji je skupio više od 6.5 miliona pregleda.



Izvor
index.hr

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button