BiH

Cvijanović na RTRS-u: SNSD produžio životni vijek građana za četiri godine




Gostujući u emisiji RTRS-a „Lazanski direktno”, 10. maja 2016. godine, predsjednica Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović potvrdila je konstataciju urednika i voditelja emisije Miroslava Lazanskog kako je životni vijek stanovnoštva u Republici Srpskoj za vrijeme SNSD-ove vlasti porastao sa 68 na 72 godine “zahvaljujući mjerama i reformama koje provodi Vlada Republike Srpske”.

Naime, nakon što je Miroslav Lazanski iznio niz, navodnih, statističkih podataka o tome kako su reforme koje provodi SNSD-ova Vlada pozitivno uticale na životni stadard građana Republike Srpske, a zatim konstatovao: „… I životni vek stanovništva u Republici Srpskoj sa 68 godina na 72 godine…” premijerka Republike Srpske odgovorila je riječima:

Možda će Vas zanimati i:

„:…porastao je… pa svakako, dakle, određenim mjerama… samim, dakle, reformama… odnosno… dakle tu su podaci… oni su… kako bih rekla… oni su… neumoljivi… znate. Ako hoćete da pogledate podatke da vidite ko je za koga koliko davao, onda možete da uporedite kako se koja vlast ponašala, i to je najbolji način da proanalizirate određene stvari.”

https://www.youtube.com/watch?v=Of7CvXm3BnU

Izvor: slobodna bosna



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button