BiznisLifestyle

Goveđi pršut Premi dobitnik zlatne medalje za kvalitet










Mesna industrija Menprom iz Tuzle u sklopu 54. Međunarodnog sajma poljoprivrede i prehrane  – AGRA 2016, koji se održao u Gornjoj Radgoni u Sloveniji, sudjelovala je u sklopu ocjenjivanju mesa i mesnih proizvoda u kategoriji mesnih proizvoda.  Odlukom stručne komisije za kvalitetu proizvoda Goveđi pršut Premi ocijenjen je sa zlatnom medaljom.

U ocjenjivanju je učestvovalo 36 proizvođača iz Slovenije, Austrije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine, a stručna komisija je ocjenila ukupno 172 proizvoda. Osim Goveđeg pršuta Premi, Menprom je nagrađen sa još dvije medalje za kvalitet, srebrom za Pureću šunku Pure i bronzom za Panonsku kobasicu.

Kvalitet naših proizvoda upravo se i potvrđuje kroz ovakve nagrade i veliko povjerenje koje nam potrošači ukazuju, ističu iz Menproma.

Ovo je još jedna potvrda kvaliteta Goveđeg pršuta Premi, koji je već odavno dobro prepoznatljiv brend po svome kvalitetu na tržištu BiH. Osim zlatne medalje sa Novosadskog sajma, još jednom je dobio međunarodnu potvrdu za svoj kvalitet, ovoga puta  sa Međunarodnog Sajma Agra u Sloveniji.



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button