Big Bang #HerojiGeneracije

BigBang Challenge okuplja najuspješnije mlade ljude sa područja Tuzlanskog kantona













Radio Kameleon drugu godinu zaredom organizuje BIGBANG CHALLENGE #HerojiGeneracije priznanje za najuspješnije mlade ljude na prostoru Tuzlanskog kantona. Prijave za BIGBANG CHALLENGE 2021 #HEROJIGENERACIJE su otvorene!

BigBang Challenge #herojigeneracije prepoznaje nove lidere među mladima, predstavlja i ističe inspirativne zvijezde iz svih sfera života. Cilj projekta je promocija uspješnih mladih ljudi koji su postigli značajne rezultate.

BIGBANG GENERACIJA je nova generacija mladih lidera koji su posvetili energiju i vrijeme da bi postigli izuzetne rezultate i inspirisali druge da krenu putem razvoja i napretka, kako bi Bosna i Hercegovina postala što bolja sredina za mlade ljude.

Možda će Vas zanimati i:

Radio Kameleon medijskom platformom (Radio, Web, Socijalne mreže) svakodnevno će isticati najuspješnije mlade ljude kroz 10 kategorija  BigBang Challenge-a #HEROJIGENERACIJE.

Kategorije su:
Sport
Muzika
Građanski aktivizam
Nauka i obrazovanje
Inovacije 
Poduzetništvo i startup 
Umjetnost i kultura 
Evropski put 
Mediji i medijski uticaj 
Ekologija

Osnovni kriterij za sudjelovanje da kandidat ima između 15 i 29 godina, da dolazi sa područja Tuzlanskog kantona i da se na bilo koji način svojim rezulatatima istakao/la u svojoj sredini.

Na prošlogodišnjem BigBang Challenge-u je učestvovalo 75 sjajnih kandidata i kandidatkinja koji su uprkos pandemiji ostavarili nevjerovatne rezultate, sada i Vi imate priliku da se prijavite!

Izaberite jednu od 10 kategorija i prijavite se ili nominujte nekoga za BigBang Challenge 2021 klikom OVDJE.

Više informacije o BigBang Challenge-u #herojigeneracije možete pogledati klikom OVDJE.

Pogledajte kako je izgledala svečana ceremonija BIGBANG CHALLENGE 2020 #HEROJIGENERACIJE.

 



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button