Lifestyle

Donor sperme ima 18 djece: Bira klijentice između 18 i 42 godine










Kyle Gordy ima 27 godina, dolazi iz Los Angelesa te je otac čak 18-ero djece širom Sjedinjenih Američkih Država, a još ih je petero na putu!

Kyle je imao i Facebook stranicu koja promovira njegove “usluge“, ali je ona uklonjena. The Sun piše kako je rekao da je dobijao stotinjak zahtjeva za doniranje sperme svaki mjesec.

Možda će Vas zanimati i:

Amerikanac je prvi put počeo pomagati ženama da zatrudne prije četiri godine, kada se počeo oglašavati putem društvenih medija.

Njegovi prvi klijenti bili su par koji sada ima dvoje djece, u dobi od četiri i 14 mjeseci, zahvaljujući donacijama sperme.

“Svi me traže. Ne mogu svima pomoći, ali obično doniram spermu između dvije i pet osoba svakog mjeseca”, dodaje Kyle.

Kyle – koji ne razmjenjuje novac za svoje usluge – otkrio je da većina žena jednostavno koristi uzorak njegove sperme i ubrizgava ga kod kuće sa špricom, ali i da spava trećinom svojih klijenata.

“Kada imamo seks, pokušavamo da ga zabavimo”, dodao je Kyle.

Njegove klijentice imaju od 18 do 42 godine, a nije isključeno da mu se “vraćaju“. Rekao je da ne radi nikakvu diskriminaciju na temelju godina, ali da uvijek provjeri finansijsko stanje, kako bi bio siguran da dijete neće živjeti u neimaštini.



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button