IstaknutoTuzlaTuzlanski kanton

Govoriš li njemački? Teleperformance zapošljava, a plate su iznad prosjeka!













Teleperformance, vodeća kompanija i globalni lider u svijetu za pružanje usluga digitalnih servisa i korisničke podrške prema više od 1.000 poznatih svjetskih i renomiranih kompanija, sa ukupno 460 ureda u preko 80 zemalja i preko 420.000 uposlenika u svijetu.

Teleperformance već duži niz vremena uspješno posluje u Tuzli i Sarajevu, gdje je nakon otvaranja ureda zaposleno preko 900 uposlenika u protekle tri godine.

Možda će Vas zanimati i:

Ova vodeća kompanija u svijetu za pružanje usluga digitalnog servisa i korisničke podrške organizuje 16. i 17. maja (srijeda i četvrtak) dane otvorenih vrata u periodu od 09 do 18h. Upoznajte Teleperformance, obavite razgovor i ako je vaš njemački jezik na odgovarajućem nivou dobit ćete ponudu za posao na licu mjesta.

Ukoliko ste komunikativni, tražite dinamično radno okruženje i dobro govorite njemački jezik – i vas čeka prilika u kompaniji Teleperformance BiH (Tuzla) ! Obavite razgovor za posao sa TP predstavnicima bez ikakvih obaveza i u veoma kratkom roku možete dobiti ponudu za posao i priliku za razvoj karijere.

Tokom Dana otvorenih vrata, svi zainteresovani će se moći pobliže upoznati sa programom koji pruža Teleperformance, te se dodatno informisati ukoliko žele da postanu dio ovog uspješnog radnog tima.

Zašto Teleperformance?

Plaćena obuka, visoki standardi poslovanja, privlačna plata iznad prosjeka, ugovor o radu, dugoročan radni angažman s mogućnostima napredovanja, samo su neki od razloga zbog kojih se Telepreformance BiH izdvaja kao atraktivan i pouzdan poslodavac.

Teleperformance BiH je četiri godine za redom najpoželjniji poslodavac u BPO Sektoru u BiH prema istraživanju portala MojPosao.ba. Također je dvije godine za redom dobitnik svjetski prizantog certifikata Great Place To Work koji mjeri zadovoljstvo zaposlenih u kompaniji.

Putem organizacije Dana otvorenih vrata zaposleno je više od 50 kolega, tokom dana otvorenih vrata ne morate da se prijavljujete, samo dođite u Teleperformance u Tuzli (ulica Mije Keroševića Guje 2) gdje vas sa nestrpljenjem očekuju!

 

 



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button