Sport

Pokazao da nije arogantan: Ronaldo napravio sjajan gest u Dubrovniku (VIDEO)










Jedan od najboljih fudbalera svijeta Cristiano Ronaldo i njegova djevojka Georgina Rodriguez nedavno su stigli u Dubrovnik, što je privuklo veliku pažnju hrvatskih medija, a upravo je napadač Juventusa jučer napravio potez za svaku pohvalu.

Ronaldov boravak u Dubrovniku je pod velikom zaštitom njegovih čuvara koji nijednog trenutka ne dopuštaju da se bilo ko nepoznat približi Portugalcu, bilo da se radi o djeci ili fanovima koji žele autogram ili slučajnim prolaznicima koji i ne znaju o kome se radi.

Kada je Ronaldo izašao na ulice Dubrovnika, brojni fanovi pokušali su doći do njega kako bi dobili autogram ili napravili fotografiju, no to nije nije uspio niko osim dvojice braće s Lopuda koje je fudbaler Juventusa oduševio svojim potezom.

Možda će Vas zanimati i:

“Ronaldo je krenuo prema molu čim smo ga mi vidjeli. Njegov security je zaustavljao ljude jer su se htjeli fotografisati s njim, a on to nije htio. Vidjeli smo da je slobodan prostor na plaži i čim je došao na mol, dao nam je znak da mu dobacimo loptu, potpisao nam se na nju i bili smo veoma uzbuđeni zbog toga”, rekli su za “RTL Danas” Luka i Leo Pulić.

Slavni nogometaš i njegova djevojka su Hrvatsku napustili sinoć, a boravili su u jednoj od najelitnijih vila u Dubrovniku, vili Šeherzada. Sudeći prema osmijehu i srdačnom pozdravu prilikom izlaska iz vile, zadovoljni su uslugom.

https://youtu.be/C8priyycXB0

Klix.ba



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button