Gdje kupovatiMuzikaPreporučujemo

Napravite kino-zvuk u svojoj sobi i uživajte u omiljenim filmovima i serijama













Prilikom kupovine novog televizora, zvuk u većini slučajeva nije ono na šta obraćamo pažnju. Obično prvo želimo dobru sliku i smart karakteristike koje nam otvaraju pristup mnogim aplikacijama.

Kod većine televizora ugrađeni (fabrički) zvučnici se nalaze sa zadnje strane te se oslanjaju na zid kako bi odbili zvuk prema nama. Postoje i oni koji imaju zvučnike i na dnu uperene prema stalku. Ovdje se našla nova prilika za inovatore: Staviti nešto ispod televizora sa zvučnicima direktno uperenim prema Vama.

Soundbar je izduženi zvučnik koji predstavlja izvrsno i trenutno najbolje rješenje za poboljšanje kvalitete zvuka Vašeg TV-a. Dobar soundbar svaki sadržaj pretvara u fenomenalno kinematografsko iskustvo koje možete iskusiti samo u najopremljenijim kino centrima.

Ukoliko ste odlučili opremiti Vašu sobu sa soundbar-om naša preporuka definitivno je: JBL BAR 2.1 DEEPBASS koji je trenutno na akcijskoj cijeni sa uštedom od 191,50 KM! 

Elegantni JBL BAR 2.1 Deep Bass Soundbar ima Bluetooth, HDMI ulaz i ARC povezivanje sa Dolby Digital i JBL Surround Sound, 300 W ukupne snage sistema pruža impresivno iskustvo zahvaljujući četiri moćna drajvera punog opsega, dva visokotonca i Woofer od 6.5 inča koji je dizajnirao JBL. Ugrađeni Bluetooth Vam omogućava da koristite Bar za muziku sa Vašeg omiljenog uređaja. Pored njegove sposobnosti da pruži pravo JBL kino iskustvo u kombinaciji sa Vašim TV-om, njegov elegantan i niskoprofilni dizajn izgledat će praktično ispod Vašeg TV-a.

OVDJE MOŽETE ODMAH PORUČITI VAŠ JBL BAR 2.1 PO AKCIJSKOJ CIJENI



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button