BiH

Porodična firma “Jukan Eko Hrana” oduševljava novim proizvodima







Porodična firma “Jukan Eko Hrana”, koja se bavi proizvodnjom zdravstveno ispravne hrane, proširila je svoju paletu proizvoda.   Obzirom da je porodica Jukan čuvar tradicije na ovim područjima, prije 12 godina počela je sa proizvodnjom ekološki prihvatljive hrane, bez šećera. Proizvodnju Eko Hrane Jukan, od samog početka prati Poljoprivredno-prehrambeni Fakultet u Sarajevu, kao i vrhunski stručnjaci iz ove oblasti. Proizvodi Jukan Eko Hrane su organskog porijekla, bazirani na integralnim žitaricama i jabukovom pekmezu, bez šećera.

Jačanje nacije, prije svega, naše bosanske djece koji su izloženi raznim proizvodima sumljivog porijekla, prozivode pune hemijskih aditiva, vještačkih dodataka. Tim proizvodima se vještačkim poboljšivačima ukusa stvori lažna slika o proizvodima i njihovoj kvaliteti. To nas je natjeralo da napravimo proizvode na prirodnoj bazi koji će poticati bolji rast i razvoj djece od prve godine starosti do kraja života. Konzumirajući Jukan proizvode za doručak, unosite u svoj organizam ugljikohidrate, voćne prirodne šećere, vitamine, minerale, željezo, cink, magnezij i B17 grupe B vitamina koji ima izuzetna antikancirogena svojsta. Korištenjem proizvoda Jukan Eko Hrane u roku od mjesec dana moguća su velika poboljšanja vašeg zdravstvenog kartona.

Novi proizvodi iz porodične firme “Jukan Eko Hrana” odnose se njegu svih tipova kože.

Sapun ulje i cvijet kantariona . eterično ulje lavande
Djelovanje : Sapun sa kantarionovim uljem i eteričnim uljem lavande za lice i tijelo ublažava crvenilo, iritacije i ekceme na koži. Sapun njeguje i podmlađuje kožu. Za sve tipove kože.

Sapun ulje i sjemenke lana . eterično ulje lavande
Djelovanje : Sapun lana i eterično ulje lavande za lice i tijelo hidratizira kožu i uklanja bore (sjemenke su bogate omega-3 masnim kiselinama, topivim i netopivim vlaknima, proteinima, vitaminom B1, mahnezijem, cinkom i selenom).  Za sve tipove kože.

Sapun heljda i eterično ulje lavande
Djelovanje : Sapun sa heljdom i eteričnim uljem lavende za lice i tijelo je sapun i piling – kupanje i skidanje izumrlih ćelija. Umjesto sapuna koji koristite svaki dan, dva puta nedjeljno nedeljno se okupajte ovim sapunom i uživajte u regenerisanoj koži koja diše. Za sve tipove kože.



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button