Sport

Srbijanski teniser napravio skandal u Hamburgu: Od tebe očekujem da padneš sa stolice (VIDEO)













Srbijanski teniser Viktor Troicki napravio je pravi skandal u meču 3. kola Challenger turnira u Hamburgu gdje je poražen od Španca Zapate Mirallesa rezultatom 2:0 u setovima (6:3,7:6) kada je ušao u svađu sa sudijom u kojoj nije birao riječi kojima će mu se obratiti.

Naime, ovaj teniser je bio nezadovoljan jednom sudijskom odlukom zbog koje je izgubio servis u završnici drugog seta, a situacija je bila takva da je linijska sutkinja zaboravila javiti da je nakon njegovog servisa bio ‘out’.

Nakon toga, Troicki je krenuo u sukob sa sudijom i supervizorom turnira, a prvo se obratio supervizoru.

“Dođi ovamo, kunem ti se da ću napraviti problem. Dođi ovamo, napravit ću problem”, govorio je Troicki supervizoru koji je bio blizu terena, ali nije prilazio bliže terenu.

Nakon toga, okrenuo se sudiji meča i poručio mu da pozove supervizora, a nakon što to nije učinio, nastavio je s deranjem.

“Kunem ti se, derat ću se još više na tebe ako se ne predomisliš. Nemoj lagati, jer ona nije ništa rekla. Vidio sam da je bila zbunjena i nije znala što je vidjela. Nije njezina krivica, tvoja je krivica. Ali ne krivim tebe”, rekao je Troicki.

Kada je sudija na kraju pokušao “spustili loptu na zemlju”, pitao je Troickog šta očekuje od njega napravi, a onda je uslijedila sramna izjava.

Izvor: Klix.ba


Možda će Vas zanimati i:

Back to top button