Zanimljivosti i zabava

Dječak (12) svaki dan se šminka i podržava ga milion osoba










Kako vam se čine muški vizažisti? Pa, ako kažete da vas u 21. stoljeću teško može nešto iznenaditi, sigurno ste u pravu.

Britanski šminker Wayne Goss već 5 godina podučava žene iz cijelog svijeta kako sakriti nedostatke lica i naglasiti prednosti.

Možda će Vas zanimati i:

https://www.instagram.com/p/BpOrvRaH-2c/?utm_source=ig_embed

Wayne je odrastao čovjek koji je svjesno odabrao karijeru. Očito mu njegova profesija donosi pravo zadovoljstvo. Mora biti sretan što se bavi svojim omiljenim zanimanjem koje mu može zaraditi pristojan novac.

Međutim, ovaj je slučaj prilično jedinstven. Što biste rekli o ovom mladom šminkeru?

https://www.instagram.com/p/Bqkt6csATF_/?utm_source=ig_embed

Dječak Schwartz ima 12 godina. Da li biste vjerovali  da u takvoj dobi broj pratitelja na njegovom Instagramu brzo raste?

Već se milion i sto hiljada ljudi pretplatilo na njegovu stranicu kako bi svjedočili kako ovaj mladi šminker vlada raznom kozmetikom i dodacima, prenosi  Azra

Mnoge će djevojke zavidjeti Harrisonu. Dječak (12)  posjeduje ogromnu kolekciju kozmetike, koju većinu dobiva od oglašivača.

Njegovi roditelji nadziru njegove račune na društvenim mrežama jer, na primjer, Instagram dopušta samo osobama starijim od 13 godina da registriraju vlastitu stranicu. Harrison ima čak i svoje modele – rođake. Na primjer, njegova se mama često pojavljuje u njegovim tutorijalima.



Back to top button