Arhiva

Edukativni centar La Primera – Iskoristite priliku za upis na ljetne kurseve njemačkog i engleskog jezika










Edukativni centar La Primera mjesto je koje je neophodno svakoj osobi koja svoja dosad stečena znanja želi osvježiti i potvrditi ili naučiti potpuno nove korisne stvari.

U okviru edukativnog centra La Primera svi zainteresovani polaznicima se nudi i mogućnost upisa na ljetni kurs njemačkog i engleskog jezika.

Lejla Imširović, poslovni sekretat Edukativnog centra La Primera, rekla nam je nekoliko pojedinosti koje se tiču ljetnih kurseva engleskog i njemačkog jezika:

“Upis je otvoren i za djecvu i za odrasle. Termini su po dogovoru grupe. Najmanje dva puta sedmično po sat i po, ali po dogovoru grupe može se ići i po tri ili četiri puta sedmično. To su ubrzani kursevi i za dva mjeseca polaznici mogu doći do certifikata odobrenog od Ministarstva obrazovanja, nauke, kulture i sporta Tuzlanskog kantona.”

Lejla Imširović također je istakla i na koji način se zainteresovani mogu prijaviti na kurseve:

“Zainteresovani se mogu prijaviti vrlo lako, putem našeg telefona 035/251-173, Viber brojem 060-356-3634, putem facebook stranice La Primera Tuzla ili na mail laprimeratz@gmail.com.

La Primera svojim korisnicima nudi i mnoštvo drugih edukativnih usluga, a neke od njih su prevodi sa ovjerom sudskog tumača, instrukcije iz informatike i još mnogo toga što će svačija znanja dodatno proširiti i obogatiti.

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button