Vijesti

Nakon zločina u Pančevu, komšije otkrile kako je djevojčica spasila bebu













Siniša Radovančev (50) iz Pančeva uhapšen je zbog sumnje da je nasmrt izbo svoju nevjenčanu suprugu Biljanu Mijatović (30) naočigled njene kćerke (12) iz prvog braka i bebe koju je rodila prije samo 20 dana.

Te večeri, 21. novembra, u stanu u Savskoj ulici 10 u Pančevu, porodica se okupila kako bi proslavila Biljanin 30. rođendan. Šta se desilo pa da se slavlje pretvori u krvavi zločin, pokazat će istraga koja je u toku.

Komšije pričaju da je Siniša Biljanu izbo nožem u stanu, a u tom trenutku unutra su bile i djevojčica od 12 godina, Biljanina kćerka iz prvog braka, kao i Biljanino i Sinišino novorođenče.

Kako navodi izvor “Blica” upoznat sa slučajem, starija kćerka ubijene Biljane, uplašena poslije ubistva majke iz stana je spasila svoju mlađu sestru, tek rođenu bebu, kako je mahniti očuh ne bi povrijedio.

Prema riječima izvora Blica, ubica je, kada je vidio šta je uradio, sam pozvao policiju i Hitnu pomoć. Ali ljekari nisu mogli da pomognu ženi koja je nasmrt iskrvarila. Dok je izlazio iz stana u kojem je ubio nevjenčanu suprugu, policija ga je sačekala i uhapsila.

Prema saznanjima “Blica”, Biljana ranije nije prijavljivala Sinišu za nasilje u porodici, a on je u trenutku kada je usmrtio majku dvoje djece bio u kućnom zatvoru zbog nanošenja teških povreda jednom muškarcu!

Komšije ovog para pričaju da su se iz njihovog stana u koji su se doselili prije oko godinu i po dana i ranije dopirali buka i svađa, te da ovog puta nisu ni slutili da se iza zatvorenih vrata odvija zločin.

– Rijetko sam ih viđala, njega pogotovo. Ona je bila pristojna, ali on nije znao ni da se javi kada prođe. Mislim da ga se ona plašila. Više puta sam ih vidjela sa prozora kako se svađaju na parkingu, on izađe ljut iz zgrade, a ona trči trudna za njim. I on samo sjedne u jedna od njegovih bjesnih kola, a imao ih je tri – džipa, golfa… I tako samo ode – ispričala je komšinica ljubavnog para.

Sagovornik “Blica” navodi da Siniša poslije hapšenja nije davao nikakve izjave jer je bio u “teškom stanju”.

– Zasada je utvrđeno da je Siniša suprugu jednom ubo nožem u grudi i ona je preminula. Šta je prethodilo tome, zasada se nagađa, a pretpostavka je da je on popio te večeri, da su se posvađali, nakon čega je uzeo nož i usmrtio je – kaže sagovornik “Blica” upoznat sa istragom.

Inače, Radovančev vlasnik je velikog imanja u obližnjem selu Ilandža u Alibunaru. Imanjem upravlja njegov sin Srđan, koji nije želeo da komentariše zločinački čin svog oca.

Izvor: fokus



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button