TuzlaTuzlanski kanton

Gradite svoju karijeru sa vodećim proizvođačem – Lović & Co raspisuje konkurs za prijem na više radnih mijesta

U potrazi za izvanrednim karijernim mogućnostima?










Lović & Co., vodeća kompanija u industriji krovnih trapeznih limova i građevinske limarije, nudi vam priliku da se pridružite njihovom timu.

Sa sjedištem na prostranom proizvodnom pogonu od 15.000 m2, opremljenom najmodernijom tehnologijom i stručnom radnom snagom, neprestano unapređuju poslovanje.

Trenutno se raspisuje konkurs za sljedeća radna mjesta: Krovopokrivači, monteri, bravari i limari (više izvršilaca).

Zahtjevi za nabrojane pozicije su: SSS (III i IV) stepen obrazovanja, a poželjno je da kandidati imaju i završenu srednju školu za limara, izolatera, bravara ili zavarivača.  Vozačka dozvola B kategorije je obavezna, dok su C1 ili C kategorija poželjne.

Kompanija Lović & Co vam nudi brojne pogodnosti kao što su kontinuirano usavršavanje, zdravo radno okruženje i stimulativna primanja iznad prosjeka u Bosni i Hercegovini.  Pored navedenog plaćen je prekovremeni i terenski rad te osiguran plaćen godišnji odmor.

Iz kompanije pozivaju sve zainteresovane kandidate da se jave u sjedištu, na adresi Donji Bistarac bb, Magistralni put M4.

Za dodatne informacije, slobodno nas kontaktirajte na broj telefona: 061/515-160 (Edis) ili 061/082-271 (Mahir).

Pošaljite svoju prijavu na oglas putem e-maila: posao@lovic.ba. Oglas ostaje otvoren do popune radnih mjesta. Pridružite se Lović & Co timu i ostvarite značajnu karijeru u industriji koja se neprestano razvija!



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button