RegionValter Tuzlanski

Severina: Odoh u BiH, ali ja ne bježim kao ‘naši dečki’













Nakon što je Vrhovni sud Severini oduzeo skrbništvo nad 11-godišnjim sinom Aleksandrom, a ta je odluka izazvala burne reakcije javnosti, pjevačica se ponovno oglasila na Instagramu.

Na svoj je story objavila video na kojem se vidi u zagrebačkoj zračnoj luci.

“Otišla sam u Bosnu i Hercegovinu, kao što svi naši ‘dečki’ bježe u Bosnu i Hercegovinu. Ali ne bježim ni od koga”, rekla je Severina na snimci i za kraj poručila: “Vratit ću se” se), popularna fraza koju je izgovorio Arnold Schwarzenegger u Terminatoru.

Možda će Vas zanimati i:

Inače, Severina će u BiH večeras imati koncert.

Podsjetimo, cijela regija je uz Severinu. Podržali su je kolegice i kolege pjevači, glumci, pisci, kulturnjaci i ostale javne osobe. Pjevačica Rebeka Ljiljak na zagrebačkom Cvjetnom trgu pozirala je s transparentom na kojem piše: “Sve smo mi Severina #nopasaran.”

Pozvala je sve da se fotografiraju kako bi izrazili podršku pjevačici. Od tada taj slogan koriste žene širom regije kako bi podržale Severinu. Josipa Pavičić nosila ga je na brošu na dodjeli nagrada Timeless Beauty.

Pažnju je privukla objava zagrebačke knjižare Bookara, u kojoj su kritikovali pjevačicu. Nakon njihove objave nakladnik Fokusa povukao je svoja izdanja iz te knjižare, a nakon njih to su učinili iz Naklade Val.



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button