Sport

Divac ponovo dominira u NBA




Iako je od postavljanja na funkciju prvog čovjeka jedine sportske franšize u prijestonici Kalifornije nailazio na brojne negativne komentare, ovosezonski rezultati Kingsa su demantovali sve kritičare i dokazali da je nekadašnji predsjednik Olimpijskog komiteta Srbije imao jasnu viziju gdje želi da odvede tim u čijem dresu se proslavio.

Portal sacbee.com u opširnom tekstu navodi da Divčeva odluka da se odrekne, u tom trenutku, zvijezde tima Demarkusa Kazinsa otvorila vrata za renesansu Kingsa.

Možda će Vas zanimati i:

Kingsi su sada jedini tim u NBA sa prostorom da dovedu nove igrače i plate talenat, bez ikakvih opterećenja“, navodi se.

U tekstu se ističe da je Divac poslije poraza od Šarlota izjavio da će vrijeme koje dolazi stati u odbranu njega i njegovih odluka.

Ja sam veoma samouverena osoba“, naveo je Divac, a autor dodaje da njega ne zanima šta ljudi misle o njemu, kao i da to “ko si ti“, ne utiče na to kako će se on odnositi prema tebi.

Poslije 46 utakamica u ovoj sezoni Kingsi imaju pozitivan skor (24-22), a ukoliko se kockice poklope, mogli bi i da uđu u aktivnu borbu za plasman u plej-of.

Napravili smo veliki korak naprijed i veoma sam srećan zbog toga gdje se nalazimo danas. Moramo da rastemo, treba nam vremena za to, ali ne žurimo. Idemo korak po korak“, rekao je Divac.

B92



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button