BiznisLifestyleTuzla

FOTO: Svečano otvorena renovirana poslovnica NLB Banke u Tuzli










Upriličen je svečani prijem za brojne zvanice, predstavnike institucija, medija i građane, povodom otvaranja renovirane poslovnice NLB Banke i Poslovnog centra za pravna lica u Tuzli.

Renoviranje ove poslovnice ima i simbolički značaj, budući da je Tuzla grad u kojem je NLB Banka postavila svoje temelje i u kojem je veliki broj građana i pravnih lica odabralo upravo NLB Banku za svoju banku i svog poslovnog partnera.

Možda će Vas zanimati i:

Obnavljanjem ove poslovnice koja je uređena po najsavremenijim bankarskim standardima, nastavljamo sa realizacijom procesa unaprjeđenja izgleda poslovnih jedinica. Iako je u današnje vrijeme naglasak na korištenju savremenih tehnologija, čije trendove slijedi i NLB Banka, želio bih istaći da nam je veoma važno zadržati i unaprijediti lični kontakt sa klijentima i na taj način dodatno unaprijediti i osnažiti poslovanje banke“, izjavio je Senad Redžić, direktor NLB Banke d.d., Sarajevo.

otvaranje_nlb_banka_8

Vlada Tuzlanskog kantona s odobravanjem gleda na svaku investiciju i proširivanje kapaciteta svih privrednih subjekata u našem kantonu. Kada svoje kapacitete na ovom području proširuje bankarski sektor, kao jedan od stubova poslovanja i jedna od vodećih banaka u BiH, onda je to indirektno pokazatelj i napretka koji ostvaruje u drugim segmentima društvenog života Tuzlanskog kantona“, rekao je Bego Gutić, premijer Tuzlanskog kantona.

Savremeni izgled poslovnice u Tuzli ima za cilj proširenje usluga za građane i pravna lica u novom i moderno opremljenom prostoru, prilagođenom potrebama klijenata, a sve u cilju unaprjeđenja i osnaženja odnosa sa klijentima. Otvaranjem ove adaptirane poslovnice, NLB Banka d.d.,Sarajevo omogućava građanima Tuzle i okoline kvalitetniju i veću dostupnost svojih usluga.

Renovirana poslovnica NLB Banke se nalazi u Ulici Maršala Tita 34.



Možda će Vas zanimati i:

Provjerite također
Close
Back to top button