Super vodič - Gdje izaći

Džumbus festival se nastavlja nastupom mladih nada elektronske scene

Džumbus DIYYF (Do It Yourself Youth Festival) se nastavlja nastupom četiri mlada člana tuzlanske elektronske scene u okviru Didžejing događaja. Njih mladi iz organizacije festivala žele vidjeti i čuti i zato će 25.08.2017. godine od 19 sati u Zlatarskoj ulici krenuti četverosatni set raznih žanrova elektronske muzike.

Večer će otvoriti najmlađi DJ dvojac grada – Vedan Kunto/DJ ShadowKid i Filip Stjepić/DJ Elick. Oni su ujedno i članovi Way2ill Crew i Dirty Angels Crew ekipa. Na sceni su aktivni zadnjih 6 mjeseci i već su nastupali u okviru #FmJam i #RedBull evenata. Kroz Back2Back nastup će Vam predstaviti najbolji odabir #HipHop #Trap #Bass #Dancehall #Dubstep i #Jungle ritmova.

Nakon back2back seta za mixetom će se naći Sandra Nadarević aka DJ OKOV (http://bit.ly/2x78Kdt) koja vrijedi za jednu od najatraktivnijih, perspektivnih DJ djevojaka u Tuzli. Njen tajanstveni zvuk #DarkDub i #Techno upotpuniti će Senad Nurkanović iz Fa11out.a (http://bit.ly/2wyugKn) već prepoznatljivi regionalni #Neurofunk #DrumAndBass i #Techstep majstor. Očekuje nas meltdown elegantnog psihotičnog mraka, mašina i bijesnih distorziranih bassova proisteklih iz #DrumAndBass svijeta!

Za vrijeme ovog događaja, posjetioci će moći učestvovati u našim zanimiljivim #ActionBound geolokacijskim Džumbus avanturama i osvojiti zanimljive nagrade!!!



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button