Super vodič - Gdje izaćiTuzlaTuzlanski kantonU fokusu

Istražili smo: Gdje plivat zimi u Tuzli?










Tek je januar, duga i hladna zima je još pred nama, a vi ste već poželili ljeto da pobjegnete negdje na kupanje. Znamo kako se osjećate.

Iako kupanje u zatvorenim bazenima tokom jesenjeg, zimskog ili proljetnog perioda nije popularno kao ljetovanje na otvorenim kupalištima, mnogi se ne libe ostat u “plivačkoj” formi i u ovom periodu.

Vrlo često građani Tuzle i Tuzlanskog kantona koriste zatvorena kupališta, mi za vas imamo ponude odličnih zatvorenih bazena u nekoliko najvažnijih hotela koja imaju sopstvene bazene, i na taj način  možete posjetiti i prisjetiti se ljetnih, toplih dana.

Možda će Vas zanimati i:

Lječilište Aqua Bristol

“Dnevna karta radnim danima je 9 KM za odrasle, dok je vikendom 11 KM, a za djecu do 12 godina 6 KM. Imamo i neke porodične pakete; dvoje odraslih i dijete do 12 godina je 23 KM, a dvoje odraslih i dvoje djece je 29 KM”, otkrivaju nam na ovom zatvorenom kupalištu.

U ponudi imaju i mjesečne karte koje koštaju 70 KM. Više informacija na broj 035 365 543.

Bazen Hotel Tuzla

„Subotom i nedjeljom su otvoreni od 12 do 19 sat, dok je radnim danom to od 12 do 17:30. Cijena ulaznice je 6 KM, a korištenje saune je 12 KM”, rekli su nam sa Bazena Hotela Tuzla.

Više informacija možete dobit na broj 061 738 738.



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button