ArhivaTuzla

Prijavite se na trodnevnu besplatnu Soft Skills Academy u Tuzli










SSA Tuzla je trodnevni seminar za sve studente Univerziteta u Tuzli koji se već treću godinu zaredom održava pod organizacijom Evropskog udruženja studenata elektrotehnike – EESTEC. Ove godine vam donosimo nove teme, a sa certificiranim trenerima tzv. „mekih vještina“ ovladati ćete:

–          Stres menadžmentom

–          Konflikt menadžmentom

–          Emocionalnom inteligencijom

–          Vještinama upućivanja i primanja kritike/feedback-a

–          Poslovnom komunikacijom

Radionice će se održati 12.10.-14.10.2018. na Fakultetu Elektrotehnike a trajati će od 9 do 18h.

Ove godine poziv je otvoren za 40 novih studenata koji će imati priliku posvetiti vikend unapređivanju sebe na zanimljiv i izuzetno efektivan način. PRIJAVE SE ZATVARAJU 4.10. U 23:59.

Soft Skills Academy je internacionalni projekat EESTEC-a koji se održava u devetnaest gradova širom Evrope. U pitanju su besplatne radionice koje podstiču studente na razvoj neformalnih vještina neophodnih za zapošljavanje i uspješnu karijeru, ali i za izazove modernog života. Osmišljene su na takav način da učesnici ovladaju „mekim“ vještinama uz pomoć certificiranih studenata, soft skills trenera iz partnerskih lokalnih komiteta.

Same meke vještine, ili „Soft Skills“ su izvan okvira obrazovnog sistema ali su neophodne za uspjeh na tržištu rada i bolje rješavanje izazova svakodnevnog života. Učesnici radionica poboljšavaju svoje lične i profesionalne vještine a u protekle dvije godine na projektu je učestvovalo preko 80 studenata Univerziteta u Tuzli.

„Soft Skills Academy 2017 mi je bez sumnje promijenila život.“ – kaže prošlogodišnji učesnik SSA, Mario Mrkić a s njim se slažu i ostali učesnici, te dodaje „SSA je odlična prilika da se vaše vještine usavrše, i svima od srca preporučujem da se prijave – i možda se baš i vaš život promijeni, kao što je i moj.“

Organizatori Soft Skills Academy 2018  vode se idejom da radom na mekim vještinama investirate u predstavljanje najbolje verzije sebe svijetu – tvrde vještine će vas dovesti na intervju, ali meke će dobiti i zadržati svaki posao diljem svijeta.

Prijavite se putem stranice: http://ssa.eestec-tz.ba/

a za više informacija posjetite facebook stranicu: https://www.facebook.com/SSATuzla/



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button