Vijesti

Djevojci ponudili prijevoz pa je napali: konobaricu oteli i silovali sin policajke i penzioner










Zbog protupravnog oduzimanja slobode i seksualnog odnosa bez pristanka, istarski su policajci uhitili i priveli 68-godišnjeg Umažanina D. P., ali i 19-godišnjeg T. D., sina zaposlenice umaške policije.

Dvojac je uhićen temeljem prijave neimenovane djevojke s kojom su se družili u noći sa 18. na 19. svibnja u jednom umaškom kafiću. Nakon fajrunta, odlučili su glumiti džentlmene pa su djevojci ponudili prijevoz do kuće. No, umjesto da je odvezu na adresu stanovanja, prema navodima iz prijave, dvojac ju je u Mercedesu u vlasništvu starijeg uhićenika, odvezao desetak kilometara dalje prema Savudriji.

Iako se, kako je opisala, opirala i negodovala, napadači su je izvukli iz vozila kad su došli na odabranu lokaciju, a koja je, prema njezinim tvrdnjama, bio restoran u vlasništvu sina uposlenice umaške policije. Agonija koju je proživljavala navodno je trajala nekoliko sati.

Osim što joj nisu dopustili da napusti restoran, djevojku su i seksualno iskoristili. Pred zoru su odlučili ‘smilovati’ joj se. Ukrcali su ju u automobil i izbacili nasred ceste nadomak Umaga.

Domogavši se slobode, istog je trena nazvala 192 pa su ju policajci vrlo brzo locirali te odveli u postaju, a onda i u umaški dom zdravlja na pregled. Policajci su dvojac vrlo brzo pronašli, uhitili i nakon krim obrade predali pritvorskom nadzorniku.

Prema zakonu, za svako od počinjenih djela, ako im se i sudskim putem dokaže krivnja, propisana je kazna do pet godina zatvora.

Nekoliko prijatelja 19-godišnjaka tvrde: “Šokirani smo. On nije silovatelj. Cure za njim lete. Ona se s njima dogovorila za seks”.

Izvor: jutarnji



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button