Arhiva

Kako kombinovati različite modele rukavica?











moda-grazia-fashion-top-5-najmodernijih-zenskih-rukavica-1 (13)

Šik mogu biti ne samo večernje, već i svakodnevne rukavice.

Možda će Vas zanimati i:

Sviđalo se to vama ili ne, došlo je vrijeme da se zagrijete. Da biste se zaštitili protiv zimske hladnoće, nudimo vam ideje o tome kako da nosite pet najstilizovanijih modela rukavica.

moda-grazia-fashion-top-5-najmodernijih-zenskih-rukavica-1 (3)
moda-grazia-fashion-top-5-najmodernijih-zenskih-rukavica-1 (5)
moda-grazia-fashion-top-5-najmodernijih-zenskih-rukavica-1 (6)
moda-grazia-fashion-top-5-najmodernijih-zenskih-rukavica-1 (7)
moda-grazia-fashion-top-5-najmodernijih-zenskih-rukavica-1 (11)
moda-grazia-fashion-top-5-najmodernijih-zenskih-rukavica-1 (13)
moda-grazia-fashion-top-5-najmodernijih-zenskih-rukavica-1 (14)
moda-grazia-fashion-top-5-najmodernijih-zenskih-rukavica-1 (26)

Pletene rukavice

Pletene rukavice su klasična win-win opcija koja će odgovarati svakoj vrsti odjeće, u rasponu od komada od trikotaže do završnih kaputa. Pokušajte da se udaljite od uobičajene sive, crne i braon nijanse i odaberite boje poput plave ili puder roze. Ukoliko želite da dodate dodir ženstvenosti kupite rukavice sa vezom.

Klasične kožne rukavice

Druga win-win opcija su elegantne kožne rukavice. Možete investirati u kvalitetne kožne rukavice koje možete nositi i u narednih 5-10 godina. Da biste osvježili izgled, nemojte se plašiti da nosite svijetle boje rukavica. Umjesto klasičnih crnih ili braon odaberite rukavice od kože u žutoj, narandžastoj ili nekoj jarkoj boji. Međutim, poželjno je da rukavice uskladite sa modnim dodacima kako bi stvorile skladan izgled.

“Bajkerske” rukavice

Bajkerske rukavice su moderan i dinamičan aksesoar. Naravno, one će vas zagrijati od hladnoće i stvoriće “edgy” i moderan zimki izgled. Ukrašene nitnama ili drugim aplikacijama od metala ove rukavice se mogu nositi u različitim prilikama.

Duge rukavice

Duge rukavice su neophodne ako u vašem plakaru imate bundu ili kaput sa 3/4 rukavima. Ove rukavice najljepše izgledaju kada se nose sa masivnim nakitom: veliko koktel prstenje i narukvice, ako se ne plašite ekstravagantnog izgleda.

Rukavice bez prstiju

Rukavice bez prstiju su idealne za stvaranje višeslojnog izgleda. Ako ih nosite sa džemperom, izaberite svjetlije nijanse. Možete ih nositi i preko kožnih rukavica.

Koju god opciju da izaberete, ne zaboravite da je glavni zadatak rukavica da vas zagriju! Prije nego što ih kupite, pogledajte sastav tkanine. Vunene rukavice treba da sadrži vunu ili kašmir, dok kožne rukavice treba da imaju krzno ili pletenu postavu.

 

(Izvor: grazia.rs)

The post Kako kombinovati različite modele rukavica? appeared first on Zenski.Ba.


Source: Zenski

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button