Promo

Želite bolji san? Imamo rješenje za vas










Svi smo iskusili šta znači neispavanost i osjećaj iscrpljenosti, odmah nakon jutarnjeg buđenja negativno utječe na naš cijeli dan, nemamo koncentreacije, osjećamo se slabo…

Na loš san utječu različiti faktori, zato prvo treba krenuti od komada namještaja u našoj spavaćoj sobi – kreveta i madraca. Da biste imali dobar san i bili što odmorniji treba početi sa opremanjem spavaće sobe ili tačnije pravog odabira kreveta i madraca.

Možda će Vas zanimati i:

Investicija od koje najviše zavisi kvalitet našeg sna, zato prilikom odabira kreveta i madraca trebate se dobro informisati.

Dobar madrac brine o našem zdravlju –prije svega o kičmi i zglobovima, također o madracu i krevetu će ovisiti i naša koncentracija i otpornost na stres.

Zato posjetite Enza Home u Tuzli i pogledajte sjajnu ponudu kreveta, madraca, ali i kvalitetnog i modernog namještaja. 

Enza Home je ekskluzivni brend i lider u industriji namještaja, madraca i tekstila i nedavno je otvorio svoja vrata i u Tuzli.

Pronađite svijet spavanja Yataş Bedding World s krevetima koji godinama nude beskompromisnu kvalitetu, stvaraju topao, miran i moderan ambijent. Ovdje također možete pronaći i tekstilne proizvode koji dodaju eleganciju vašem uređenju spavaće sobe.

Enza Home je najbolje i najkvalitetnije za uređenje Vaše spavaće sobe, ali i cijelog doma.

Najvažnije od svega jeste da je kompletan asortiman dostupan svakom kupcu kroz svoje cijene ali i platne olakšice koje će vas dovesti korak bliže domu iz snova.

Salon pronađite na lokaciji Šićki Brod na magistralnom putu M1.8, a za  više informacija posjetite njihovu web stranicu ENZA HOME ili njihov profil na Facebook stranici ENZA HOME.

Osim Tuzle možete nas pronaći u Sarajevu na adresi Safeta Zajke 221 i Mostaru na adresi Put za Aluminij bb.



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button