Lifestyle

Dočekajte Novu godinu uz savršenu frizuru










Igrajte se sa svojom kosom i napravite savršen izgled za doček Nove godine, jer to je vaša prilika za zablistate.  Ostalo je još samo malo dana do Nove godine, pa već prionite u pripreme, jer najvažnije je da unaprijed isplanirate i isprobate šta ćete nositi na taj dan.

Ne bitno da li ćete Novu godinu proslaviti izlaskom u restoran, kafić, negdje na otvorenom ili ćete ipak odabrati udobnost doma, ključna je stvar da se dotjerate kako bi se osjećali što ljepše i spremno dočekali Novu godinu da uđe na velika vrata.

Slatke muke sada polako kreću, jer već zasigurno razmišljate o tome što obući, kakvu šminku i frizuru uz to odabrati.

Dame sa dugom kosom nikada neće pogriješiti ako naprave niski rep ili nisku punđu, naročito ako je razdeljak na sredini, pa blago svaku vlas kose zalizati. Ukoliko želite promijeniti izgled, pa spustiti kosu i ne možete bez lokni, onda ih napravite da budu blago raščupane, jer je to sada trend, a i dejeluje mnogo atraktivnije.

Kratka kosa je najlakša za održavanje, ali s odabirom firzurom je malo teže. Prijedlog može biti color šampon pa da je za Novu godinu obojite u neobičnu boju, poput nebo plave ili roze.

Čak i ako želite da izgledate savršeno za doček, novogodišnja frizura ne mora da zahtijeva odlazak u frizerski salon. 

Uzmite u obzir svoju odjevnu kombinaciju te odaberite frizuru koja će odgovarati vašem outfitu i stilu. Kad je u pitanju odabir frizure, nemojte previše komplicirati, jer frizura ipak treba da izdrži cijelu noć, dok god slavlje traje.

 

 



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button