Svijet

Skočila sa sinom u smrt nakon neuspješne operacije nosa










Majka Anna Ozhigova (33) je skočila u smrt držeći u naručju svog maloga sina (8) nakon što joj ju je suprug danima provocirao da nakon operacije nosa “izgleda kao svinja”.

Anna je pala u depresiju nakon prilično loše plastične operacije nosa, a na sve to suprug Oleg Ponomarev joj je danima, simulirajući glasanje svinje, govorio kako izgleda kako svinja.

Možda će Vas zanimati i:

Prijatelji kažu da je upravo ta operacija bila je okidač za raspad njenog braka, a kasnije tragediju koja se desila.

Anna je sebi i svom sinu presudila u četvrtak, skočivši sa balkona zgrade u Omsku gdje je živjela.

Mother commits suicide and kills her son

Ostavila je oproštajnu poruku s objašnjenjem zašto se odlučila na stravični čin.

Na društvenim mrežama napisala je kako je hirurg uvjerio da njen nos nije baš najsavršeniji, te kako će joj ga korigovati samo jedan milimetar.

Mother commits suicide and kills her son

Nakon operacije, Anna je napisala:

“Ne mogu se nasmijati. Nosnice su mi sada velike kao da sam svinja. Moj osmijeh je sada kao da se mrštim jer mi je uklonjen mišić iznad moje usne. Moj muž kad god me vidi oglašava se kao svinja. Ne mogu prihvatiti ideju da ću biti ovakva zauvijek. Imam dijete, a ja živim za njega. Idem psihologu”.

Nakon što je muž ostavio, krenuo je u pravnu bitku da joj oduzme sina, što je tvrde Annini prijatelji, bio okidač za skok u smrt.

“Htjela sam samo sreću, dobrotu i mir za sina Gleba. No, on je odrastao u ljutnji”, napisala je Anna prije nego je skočila sa balkona.



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button