Promo

FABRIKA & COFFEE – Raj za sve ljubitelje kafe (FOTO)










FABRIKA & COFFEE je premium domaći brend kafe vrhunskog kvaliteta. Našu, svježe prženu, kafu čine odabrane sorte arabike i robuste, te prepoznatljive arome i okusi.

S posebnom pažnjom pristupamo odabiru najfinijih vrsta kafe širom svijeta, od srednje i Južne Amerike, preko Afrike, pa sve do Istočne Azije, kako bismo našim potrošačima ponudili kafu premium kvaliteta.

Možda će Vas zanimati i:

Naše osoblje čine obučeni i certifikovani stručnjaci u oblasti proizvodnje kafe. Svakoj aktivnosti pristupamo s maksimalnom posvećenošću i entuzijazmom da bismo proizveli kafu vrhunskog kvaliteta koja će zadovoljiti vaše preferencije.

Prva smo kafeterija na tuzlanskom kantonu koja ne koristi komercijalnu kafu već proizvodimo sopstvenu i zbog toga smatram da se izdvajamo od drugih i imamo više blendova kafe ( Blend II – sastoji se od 50% arabike i 50% robuste, Blend III – sastoji se od 80% arabike i 20% robuste i Blend IV – sastoji se od 100% arabike i također imamo mljevenu domaću kafu koju pripremamo na vrelom pijesku. Naš objekat se nalazi u centru grada u ulici Turalibegova br.2.

 



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button