Kameleon projektiTotalno pozitivna ličnost godine

Ko su vaše TOTALNO POZITIVNE LIČNOSTI 2022. godine? Prijavite ih danas!










Svako od nas poznaje makar pet osoba koje rade fenomenalne stvari zbog kojih zaslužuju da im se javno kaže bravo. Oni našu svakodnevnicu čine boljom, donose napredak i inspirišu ljude oko sebe.

PRIJAVI SE! 

Da bismo pronašli baš ovakve #totalnopozitivne ličnosti, dali im medijski prostor i priznanje koje zaslužuju potrebna nam je vaša pomoć već danas.

Možda će Vas zanimati i:
#totalnopozitivnaličnost godine

Radio Kameleon već treću godinu uz pomoć vaših nominacija prepoznaje, predstavlja i nagrađuje ljude koji pomjeraju granice u raznim sferama života i donose novu energiju i inspiraciju za ljude oko sebe.

Oni mogu dolaziti iz različitih oblasti poput: biznisa i industrije, sporta, ekologije, aktivizma, filantropije, nauke i tehnologije, obrazovanja, umjetnosti i kulture, IT industrije, novih medija, a mogu biti najbolji radnici/ radnice vaše lokalne trgovine ili najdražeg kafića.

Za razliku od crvenog tepiha kojim kroče popularne osobe iz svijeta politike, show-biznisa i estrade, našim tepihom će koračati osobe iz domena svakodnevnog života, osobe koje nam još uvijek nisu poznate ali zaslužuju biti, jer svojim radom i postignućima doprinose napretku cijelog Tuzlanskog kantona.

Budite baš vi zaslužni za osmijeh i suze radosnice onih koji ne slute da uvijek postoji neko ko prepoznaje i cijeni njihov rad.

Dakle, poznajete LIČNOSTI koje su ULJEPŠALE 2022. GODINU?

Nominujte svoje kandidate i kandidatkinje, pojedince, privrednike/ice, naučnike/ice, studente/ice, amatere/ke i profesionalce/ke, timove, kompanije, institucije, ustanove, organizacije i udruženja za svaku od kategorija.

Više informacija o izboru Totalno pozitivne ličnosti godine 2022. pogledajte na www.licnostgodine.kameleon.ba.

Svečana dodjela nagrade dobitnicima/cama održat će se u martu u Tuzli.

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button