Zanimljivosti i zabava

BEOGRAD: Nisu mu dali da se “isprazni” u kladionici dok ne uplati tiket, a onda…










Do sada smo se naslušali svakojakih priča o ludim dobicima u kladionici, dobitnim tiketima i onim gubitnim koji nisu “prošli” zbog “čuvene” jedne utakmice ili jednog gola. Sada, imamo novi dokaz o tome koliko je sportsko klađenje – čista sreća.

Priča koja ovih dana kruži gradom glasi ovako: jedan Beograđanin je hitno morao u toalet. Nije mogao da bira, jer se našao na ulici, pa je spas potražio u kladionici. Tamo mu se desilo nešto što će pamtiti čitav život.

Ovako piše Politikin zabavnik o ovom događaju.

“Teško da postoji neko ko nije spoznao stravu kad proradi bešika nasred ulice. A do kuće daleko. Nedavno se to desilo jednom Beograđaninu. Gdje će, šta će, usred bijela dana? Da trpi, ne ide. Dok je gledao gdje da utrči, opazio je kladionicu. Odlično, konačno neka vajda što ih ima na svakom ćošku. Međutim, unutra su mu objasnili da je toalet samo za kladioničare. Šta će, uplati tiket za pedeset dinara. Nije ni gledao, šta god, samo je prepisao sa liste. Konačno, obavio je posao i sav sretan produžio dalje. Poslije sedmicu dana, nađe onaj tiket u džepu. Da ga provjeri, za svaki slučaj. Ispostavilo se da je na onih uloženih 50 dinara dobio 200.000 dinara. Sad može da kupi i prenosivi toalet.”

Izvor: Telegraf.rs



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button