PromoTuzla

Novi restoran u Tuzli: Veče vina, ribe i dobre muzike










Bez obzira da li želite provesti ugodno vrijeme sa vama dragim osobama, organizovati poslovne sastanke ili ipak uživati sami. Favoris Coffee & Restaurant vas sigurno neće razočarati.

U restoranu Favoris dočekat će vas ljubazno osoblje i ambijent u kojem ćete se osjećati kao da ste kod kuće, a pored lijepog dočeka i mnogobrojnih specijaliteta internacionalne kuhinje u ovom restoranu možete pronaći i odličnu bocu vina!

Jedinstvenost mirisa starih dalmatinskih konoba u kojima se solila riba i čuvalo vrhunsko vino je jedna od onih misli koja će vam sigurno zagolicali nepce. 

Zbog toga ovaj četvrtak 17. novembra 2022. godine restoran Favoris vas poziva da prisustvujete večeri gdje će glavni sastojak biti riba a uz to će se služiti i vrhunska vino iz podruma vinarije Andrija.

Gosti će imati priliku isprobati specijalitete poput dimljenog lososa, lignje na žaru i tuna steak-a!

A kako bi atmosfera bila još bolja organizovan je muzika uživo, posjetioci će imati priliku uživati uz Fenix Bend koji garantuje izvanrednu zabavu.

Restoran se nalazi na adresi Ismeta Mujezinovića 48, Tuzla 75000 (HEEZ zgrada)

Rezervacije i više informacija možete potražiti putem facebook-a, instgram profila ili telefonskim pozivom na broj 061 733 933.

 

 



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button