LifestyleTuzla

“Cvjetići” iz vrtića “Kolibri” posjetili Radio Kameleon (FOTO+VIDEO)










Radio Kameleon nastavio je svoju tradiciju druženja s najmlađima, pa smo u petak ugostili 30 mališana iz vrtića “Lastavica”, a danas je naše prostorije krasilo još toliko njihovih vršnjaka iz vrtića “Kolibri”.

Povezano: Trideset “cvjetića” iz “Lastavica” vrtića danas su bili radijski voditelji (VIDEO+FOTO)

Trideset petogodišnjaka željno je iščekivalo da postave desetine pitanja i daju prezanimljive odgovore na pitanja koja im je postavio naš Hazim Mujčinović. Davali su razna mišljenja i odgovore na pitanja poput : Šta je radio, kako izgleda i ko živi u radiju.

Vesela atmosfera, smijeh i pregršt dobre energije donijeli su nam čim su kročili u našu zgradu, ali njihovo oduševljenje kulminiralo je kad su saznali da će svi ići u studio, gdje će pjevati i snimati novogodišnje  pjesmice i čestitke.

Uistinu, djeca su najiskrenija bića na svijetu, pa su nam njihovi osmijesi popravili dan i fantastično obilježili početak nove sedmice.

Fotografisali su se, pjevali, recitovali i “otimali” se ko će stati prvi uz mikrofon, da bi se najbolje čuo.

Nakon snimanja njihovih omiljenih pjesmica, posjetili su glavni studio gdje su punovo uslijedila pitanja : Šta je ovo? Što će vam tri telefona? Kakvi su ovo dugmići? Pa i oni kratki komentari kao : Wow, kako je ovdje cool!

Poželjeli su vidjeti kako izgleda kada se voditelj javlja uživo u program, pa im je Hazim dozvolio to, ali i više od toga : Svi su se javili uživo u program i u glas pozdravili slušatelje Radio Kameleona i poželjeli im ugodan dan.

Sretni smo što smo bili u mogućnosti da u nekoliko navrata ugostimo najmlađu raju i da nam unesu veselje, osmijeh i svu pozitivnu energiju, koja pršti iz njih.

Sigurno ćemo nastavljati s ovakvim druženjima, jer uz djecu, sve je u znaku sreće!



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button